Projectdirectie / management

2015 - 2017 Projectontwikkeling & Realisatie Wielersportcentrum De Betuwe

2014 - 2017 Project & Contractmanagement Groningen Aardbevingen Bouwkundig Versterken

M.    +31 (0)6 51 934 303
E.     info@vanwijkinfra.nl
W.    www.vanwijkinfra.nl
KvK  Utrecht

Organisatie en Verandermanagement

2014 - 2018 Directieadviseur voor verbeterprocessen aannemersbedrijven

Welkom op de web-site van Van Wijk Infra BV

 

Van Wijk Infra BV is de onderneming van waaruit Ruud van Wijk zijn capaciteit, kwaliteit en ervaring inzet voor bedrijven en organisaties die gebruik willen maken van de diensten van Van Wijk Infra BV.

 

De markt van bouw- en infrastructuur staat al vele jaren onder druk. De ontwikkeling van nieuwe contractvormen ( E&C, D&C, PPP e.d.) alsmede nieuwe beoordelingsvormen ( EMVI, BVP< e.d.) vragen steeds meer capaciteit en kwaliteit van bedrijven en organisaties die van dit soort aanbestedingen/tenders afhankelijk zijn. Het goed organiseren, enthousiasmeren en samenwerken van projectteams is van groot belang om een project met de best haalbare efficiency te kunnen realiseren. Kansen en risico's moeten goed in beeld worden gebracht. Tijd en geld zijn onlosmakelijk verbonden drivers in een project.

Niet alle bedrijven en organisaties zijn voldoende voorzien van de benodigde capaciteit en kwaliteit om een project een succes te maken. Helaas gaan er nog steeds veel projecten mis en worden grote verliezen geleden.

 

Met meer dan 20 jaar ervaring in het opzetten, structureren, aansturen en succesvol maken van (grote) bouw- en infraprojecten, kan Van Wijk Infra een breed pakket aan diensten leveren om uw project(en) tot een goed einde te brengen.